tirsdag den 25. september 2012

En duft af violer

Åbenhjertigt. Kvinder laver da ikke lort, og hvis de skulle komme til det, skal det skjules godt. Tre kvinder åbner toiletdøren på klem og fortæller om alt det, som lugter af andet end blomsterbede og duftspray. Læs om de tre kvinders historier i næste blogindlæg.
Clara Rubin, Annemarie Nyegaard og Linett Rasmussen deler oplevelser fra det lille hus.

Pinligt at tale om.
Det er pinligt at tale om sin afføring-selv med lægen. Kun 1,2 procent af konsultationerne hos de praktiserende læger skyldes forstoppelse-på trods af at hver 5 af os jævnligt døjer med problemet.

Er det fordi du behandler dig selv med håndkøbsmedicin?


Afføringsproblemer er for de fleste mere intimt end deres seksualitet. Det er svært at sætte ord på for folk, fordi afføring er så tabuiseret, siger sygeplejerske Gerd Johansen.

På denne blog kan du dele frit tale fra leveren, så vær frimodig og fortæl om hvordan du løser dine fordøjelsesvanskeligheder.

10 % tager afføringsmidler.

Bloggen er er skabt for at hjælpe de mange som lider?

Tilmeld dig bloggen her og lad os få en debat igang. Alle indlæg behandles fortroligt i dette blog forum.

 

1 kommentar:


 1. Har du problemer med irriteret, urolig eller oppustet mave?

  Ja, dagligt48%

  Ja, ugentligt33%

  Ja, månedligt8%

  Ja, men det er sjældnere end en gang om måneden6%

  Nej, aldrig5%


  Der var 2616 stemmer i alt!

  Vi danskere har nemlig så travlt, at vi sover dårligt om natten, spiser fed mad og dyrker for lidt motion. Det påvirker maven og går dermed ud over livskvaliteten - en mave, der ikke fungerer, er nemlig lig med manglende overskud og manglende energi. Det slår en ny undersøgelse foretaget af Epinion for Bibiform fast.


  SvarSlet